Klik Klik!!

Assalamualaikum^___~

First of all thanks for visiting my page ya!!^__~ ”A picture can tell a thousand words”, yup!indeed, its true!^__~ dan disebabkan ini jugalah sy create page ni khas tuk kumpul kn semua gambar2 kenangan sy bersama family,kwn2 n org2 sekeliling sy^__^ sekarang still xbanyak album picha lg tp jgn risau,akn dtg akan ku keep update page ni dgn picha2 ttg perkara2 yg best spnjang hdpku ini InsyaAllah^___~ maybe my wedding pictures also i will put here later on!hehehe..InsyaAllah^___~ so xmo bebel panjang,i hope u enjoy visiting this page! feel free to drop any comments or suggestion okeh! hihi..maybe something like ”picture ni dah lawa mybe awk kne asah skit skill edit awk tu bg pic ni makin cntik” or ”pic ni lagi cntk kalu awk xde kot”(hehehe..tp kalu korang komen mcmni mmg nk kne karate kid la nmpaknye;P) hehe..thanks a lot and have a nice day!^__~

“It”s not the time we spend together that we really matters, it’s the moments that ignite that make a memory”

With ♥,

Liyana Binti Khairuddin

July,6 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s